Ses vi i Stockholm?

God morgon världen!

Semestern är över och här sitter en yrvaken projektledare och planerar kommande veckor för Niejda. Våra mentorer och chicks avslutat sitt mentorskap i vår regi, och Anna-Maria och jag sysslar med rapportering, redovisning, utvärderingar och annat pappersarbete.

Det är lätt hänt att det bara blir vi som läser de rapporterna, så därför har vi bestämt oss för att arrangera en Redovisnings- och inspirationsträff för Niejda – Chicks in Sápmi. Nästa onsdag, den 17 augusti, ses vi i Stockholm för att berätta om Niejda, hur piloten har gått till och vilka lärdomar vi har gjort på vägen. Det finns gott om tid för nätverkande och samtal om hur dessa metoder ska kunna vara användbara för så många som möjligt – andra målgrupper, på andra sätt. Det viktiga för oss är att få ut information om vad vi har gjort, och se till att våra erfarenheter inte bara stannar hos oss.

Så välkomna att lära mer om Niejda, samtala och träffa andra intresserade av liknande projekt! Ladda hem inbjudan här: Inbjudan NCIS (PDF). Sista anmälningsdag är nu på torsdag 11 augusti till ylvapavval@gmail.com, vi betalar resa och boende. :)

I kategori Aktiviteter. permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*