Vad innebär en peppträff?

Så är det i helgen dags för den fjärde och sista peppträffen för detta Niejda-gäng. Peppträffar innebär att alla deltagare i projektet träffas, inspireras och lär sig nya saker tillsammans. Vi har under året som gått sett att det finns ett stort värde av att stärka individer genom mentorskap mellan två personer, men även att ge dessa möjligheter att ingå i en trygg grupp via peppträffar. Eftersom det under peppträffarna är en blandad grupp både till ålder, kunskap och intressen försöker vi hitta teman som är relevanta oavsett var i livet man befinner sig. Vi har pratat om självkänsla och självförtroende, lärt oss om makt och bekräftartekniker och på den tredje träffen i Umeå hade vi temat drömmar . Eftersom Niejda ännu är ett pilotprojekt så har vi inte satt färdiga ramar för exakt hur en peppträff ska se ut. Men målsättningen är att de som deltar ska bli inspirerad, känna att de tillhör en stark och trygg grupp med fantastiska människor, få möjlighet att byta erfarenheter, utmanat sig själv och växa på ett eller annat sätt som person. Vi bjuder in olika föreläsare och workshopsledare till träffarna som delar med sig av sin kunskap och guidar gruppen framåt. Tjejerna får även möjlighet att prova på någon fysiskt aktivitet som till exempel boxning, zumba eller yoga. Sen skrattar vi en hel del…..
Vi ses snart!//Anna-Maria

Foto: Anna-Maria Fjellström

I kategori Inspiration. permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*