Dröm framtiden – gör en wishboard!

På peppträffen i Umeå satte vi oss en kväll med saxar, snacks och färgglada A3-papper i kartong. Deltagarna hade tagit med sig tidningar som inspirerar dem, och vi hade köpt till ett helt gäng med tidningar som det bara var att klippa lös i.

Vi hade som mål att skapa varsin wishboard – en drömbild av vad vi öppnar oss för i framtiden. Wishboarden är ett sätt att visualisera hur vi vill att vårt liv ska se ut och vad vi vill ha mer av i livet. Vi klippte ut bilder och ord, klippte sönder, gjorde om och skapade var och en av oss unika framtidsbilder.

Testa gärna göra en du med! Klipp ut bilder, färger och ord som inspirerar dig och ger dig energi, som motiverar dig och som symboliserar den framtid som du vill ha. Rita och designa wishboarden just så som du vill. Och minns att den alltid går att förändra! Du kan lägga till, ta bort, rita över, ändra så mycket du vill.

Häng upp den någonstans så att du ser den varje dag. Och när du ser den: ta in den, tänk på och fokusera på framtiden som du vill att den ska vara.

Lämna gärna en kommentar här om hur det går!

/Ylva

I kategori Övningar. permalink.

Ett svar till Dröm framtiden – gör en wishboard!

  1. Jessica says:

    Verkar coolt, ska prova det när jag får tillfälle! Kram//jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*