Bárdni – Gästblogger

God morgon!

Komplimanger, det är temat på detta inlägg. Alla älskar att få dem, men det är inte alla som klarar av att ge dem.
En komplimang, för mig, är något som lyser upp hela min dag. Jag gissar att detsamma gäller dig.

Det var inte allt för länge sedan som jag faktiskt insåg att komplimanger är det bästa godiset. Jag mår bra mycket bättre efter att jag fått en komplimang, än efter att jag ätit 20 påsar godis. Då blir jag illamående. =P
Den lycka jag känner efter att ha fått en komplimang är fantastisk, och tänka sig att jag kan dela med mig av den lyckan. JAG har chansen att göra någon minst lika lycklig genom att bara nämna några få ord. Hur underbart är inte det?

Om du skulle ge en komplimang åt någon varje dag, skulle du efter fyrtio år ha gjort 14,600 människor glada. När jag tittar nära på siffran verkar det enormt och svårt att uppnå, men slå ut det över 14,600 dagar och det känns som ett sandkorn i öknen.

Med andra ord, det är ju hur lätt som helst.

- Pavva

Foto: Pernilla Rimpi

Veckans gästbloggare är Pavva Pittja som bor i Gällivare / Jokkmokk, går trä- och hornlinjen på Samernas Utbildningscentrum och drömmer om fred i hjorden.

Fotot är taget av Pernilla Rimpi, spana in hennes fotoblogg här!

I kategori Gästblogg. permalink.

2 svar till Bárdni – Gästblogger

  1. Agness says:

    Jättebra skrivet Pavva! :D

  2. Helena says:

    Härlig gästblogg! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*