Efter en helg i Umeå …

… känner man sig glad, sliten och lycklig. Vi är så lyckligt lottade som är med i det här roliga ”programmet” som stärker en som person. Vi är en del av en mycket speciell grupp där vi alla kan lita på varandra. En grupp där man får vara sig själv; precis som man vill! Och en grupp man vet kan hålla på en hemlighet, tror nog att vi alla känner oss trygga på att det som sägs, stannar mellan oss!

Sen första gången vi mentorer träffades i Stockholm på utbildning tills idag så har man kommit en lång väg, som person. Tror nog att vi mentorer får ut lika mycket av det här ”programmet” som chicksen. Jag har iallafall fått jobba mycket med mig själv; har funnit min självkänsla, har jobbat med mina drömmar och mycket mer har hänt i mitt huvud och kanske till och med i mitt liv! Tack, tack för att du Ylva och du Anna- Maria har tagit tag i det här ”programmet” och gjort det till något så unik och speciellt.

Men iallafall, helgen i Umeå har handlat om drömmar! Alla drömmar kan bli verklighet, bara du vill det. Vi har också haft den underbara möjligheten att njuta av livet på IKSU Spa.

Ann- Charlott Pavval hade skrivit något klokt på tavlan när vi anlände IKSU Spa på lördag morgon, där stod det:

”De minsta handlingar är alltid bättre än de djärvaste avsikter … ”

Både Ann- Charlott och Erika delade med sig av sina liv och drömmar, dem berättade hur dem har kommit sig dit vart dem är idag, och gett oss alla hoppet att har du en dröm; så kan den uppfyllas!

Vi fick också pröva på yoga, kan ju säga att jag skrattade lite grann i mina egna tankar när jag tänkte på hur jag såg ut när jag stod där med huvudet mellan benen och prövade att leka vig och sexig ;) kan ju lova er att det funkade inte så bra: men oansett hur jag såg ut eller inte såg ut så var det härligt att yoga! Kanske något man borde börja ?!

Ja men guh! Om jag ska skriva om hela helgen så blir jag aldrig färdig. För det har verkligen hänt mkt på få dagar, och nu sitter jag på flygplatsen i Oslo, här väntar jag på att få flyga vidare norrut till Alta (gissar att det är vinter där)

Ett tips till er alla! Gå och se teater föreställningen; Min Duoddarat / Våre Vidder III, jag och Anna- Maria såg den igår och shit! Alltså den var bra :)

Avslutningsvis; Tack till alla er som var i Umeå i helgen, och plötsligt träffas vi igen!

Kram Johanna

I kategori Från chicks & mentorer. permalink.

Ett svar till Efter en helg i Umeå …

  1. Jättebra skrivet och superbra citat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*