Stolta ambassadörer för allmänna arvsfonden

Niejda- Chicks In Sápmi finansieras till största del av Allmänna arvsfonden. Tydligen får bara 1 av 6 projekt pengar av de som som söker stöd från dem och vi är en av dessa, vilket förstås innebär att vi är stolta ambassadörer. Idag deltar jag på deras introduktionsdag för projektledare och lär mig om deras verksamhet, hur man redovisar projektet och får lite tips för framtiden. Men framförallt så lär jag mig om andra projekt, träffar massor av inspirerande människor och berättar förstås om Niejdas idé och vision.

Ett tips på ett annat roligt arvsfondsprojekt är: 365 saker att göra

De beskriver sitt projekt så här: ”Det är lätt att göra. Genom att göra får du självförtroende att göra mer. När du visar vad du gjort kan du inspirera andra att också göra .
Vi på 365 saker du kan göra vill visa hur kort steget från tanke till handling är. Det gör vi genom att dela med oss av berättelser, workshops, föreläsningar och inspirationsträffar.365 saker du kan göra är ett inspirationsnätverk med syftet att få unga människor att göra istället för att vara passiva.”

See ya//Anna-Maria

I kategori Inspiration. permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*