Kiruna får celebert besök

…Och ni som varit på marknaden kanske tänker att det är Kronprinsessan som dragit norrut, men icket! Det är jag och Anna-Maria som sitter och kvällsjobbar bredvid varandra i sköna Giron. Vi kom gasande upp idag för att ragga nya mentorer till projektet. Om två veckor har vi plats för fem stycken nya mentorer att utbildas i Jokkmokk, så hör av er om ni är sugna! Vi ska också kika inom på Sametinget och leda en föreläsning imorgon om härskartekniker och bekräftartekniker för personal och politiker. Vi har med oss de fantastiska bilderna som våra chicks & mentorer tog på senaste peppträffen och med hjälp av dom ska vi berätta, dela med oss, lära och inspireras.

Är du sugen på att lära dig mer om härskar- och bekräftartekniker så kolla in vårt tidigare inlägg om härskartekniker och första inlägget om bekräftartekniker.

/Ylva

I kategori Från projektledarna. permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*