Chanser att sprida peppen

I tisdags hade anställda på Umeå kommun chansen att vara med på en informationsdag om samer. Det var ett fullsmetat program där Mattias Harr berättade om Sáminuorra, Anna-Marja Kaddik om renskötselåret och sitt företag Skajrie, Eva Conradzon om Ubmejen Biejvieh, Nils-Gustav Labba om Samiskt Informationscentrum och Anders Blom om SSR’s arbete. Ni hör, en riktig heldag.

Och Niejda var såklart där. Jag höll en 40 minuter lång presentation om projektet och gjorde mitt bästa för att dela med mig av den pepp och inspiration som finns bland deltagarna i mentorprogrammet. Det här är världens bästa jobb, och jag gav tips och berättade om de lärdomar vi gjort hittills i projektet. Folk var väldigt intresserade, lyssnade och antecknade. Kul att sprida Niejda-peppen vidare!

/Ylva

I kategori Från projektledarna. permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*