Träff med tennbroderi i all ära:)

Hej alla glada!

Detta e Cecilia & Agnes som berättar lite om våran träff som vi har haft i dag för att ge lite insperation och vad vi brukar ha för oss när vi träffas! Vi mötes på vintergatan här i ske-å och tog en liten sväng på stan och snacka om en massa olika saker som hur de var och planerna inför marknaden i jmk!

Efter turen så tog vi Cilla´s super bil hem till min pappa, där vi drog fram allt bråte (tenn och m.m) De började bra me att bestämma vad vi skulle göra och sen var de bara att tuta och köra, cilla började med att klippa ut och fästa alla trådar sen var de bara för mej att sy och skapa ett mästervärk… De e ju ändå första gången men de var roligt och intressant och de syns……..

Nu sitter vi här hos pappa och försöker få ihop ett inlägg här innan vi ska bege oss på max och äta midda tillsammans innan vi skiljs åt….Men de e inte första och sista gången :P ;) :) :D

Det kommer bilder sen!

//Agnes och Cecilia

I kategori Från chicks & mentorer. permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*