Bekräftartekniker i Dvärsät.

I helgen var det återigen dags att träffas och ha roligt på en peppträff. Under projektets gång erbjuder vi alla mentorer och chicks att träffas på detta sätt fyra gånger med olika teman. I helgen var vi 17 glada tjejer som slöt upp på peppträff, denna gång i Dvärsät utanför Krokom. Temat var makt och bekräftartekniker. Ylva och Anna-Maria höll sin första gemensamma workshop. Vilken innehöll övningar, teori och förstås massor av utrymme för erfarenhetsutbyte. Otroligt skönt och imponerande att vara i en grupp med så mycket kraft, inspiration och värme! Tillsammans är vi väldigt starka, och uppenbarligen väldigt glada :-) Förutom workshops, föreläsningar och skratt, så hanns det även med att skaka rumpan under ett pass Zumba. Vi kommer inom kort lägga ut material från helgen, så fortsätt följa bloggen…

Tack alla ni!!// Anna-Maria & Ylva

I kategori Övningar. permalink.

Ett svar till Bekräftartekniker i Dvärsät.

  1. Ellacarin says:

    Ni verkar ha haft jättekul där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*